Hier vind je de bonussen

Bonussen bij het boek In 10 stappen met nóg meer plezier aan het werk in de kinderopvang

Hieronder vind je de bonussen bij het boek.


Pro-tip: Sla deze pagina op in je favorieten, zodat je nooit meer hoeft te zoeken.

Download hier je bonussen!

Bladwijzer - De pedagogisch medewerker

Je weet precies waar je bent gebleven in je boeken, door deze bladwijzer te gebruiken. En als je even een hart onder de riem nodig hebt? Leg je boek aan de kant en neem de tekst op de bladwijzer in je op. Ik heb hem voor jou geschreven.

Download de bladwijzer

E-Book Penseelmassage

Een ontspannende activiteit voor jonge kinderen.

Heerlijk, even een rustmoment creëren. Na een drukke week of wanneer er veel prikkels zijn tijdens een dag, kunnen kinderen intens genieten van één op één momenten.

Een Topactiviteit op de BSO, is de penseelmassage. Het gaat vooral om rustig ontspannen en genieten. Met elkaar werken we tijdens deze activiteit meteen aan de emotionele veiligheid van de kinderen.

Download het e-book 'Een Penseelmassage'

E-Book Werken met liedjeskaarten

Een mooie aanvulling om de woordenschat bij jonge kinderen te vergroten.

Ik zie in de kinderopvang heel vaak dat kinderen na het fruit eten liedjes gaan zingen en dat zeggen de pedagogisch medewerkers tegen de kinderen: “Welk liedje wil jij zingen?"

De kinderen mogen dan om de beurt zelf kiezen. Op zich is het natuurlijk heel leuk dat de kinderen zelf mogen kiezen, maar dat is niet altijd eenvoudig. Vooral voor de jongere kinderen of voor kinderen die de Nederlandse taal nog niet goed spreken, is dit nog erg moeilijk.

Met liedjeskaarten maak je het makkelijker en leuker voor deze kinderen om ook mee te doen.

Download het e-book 'Werken met liedjeskaarten'

Stappenkaart bij het maken van Liedjeskaarten

Werken met liedjeskaarten is fijn! Voor jouw en voor de kinderen. Maar hoe maak je nu die mooie liedjeskaarten, waarmee je plezierig kan werken?

Deze stappenkaart helpt je hierbij, door stap voor stap je mee te nemen in het proces om zelf de leukste liedjeskaarten te maken!

Heel veel plezier!

Download de stappenkaart bij het maken van liedjeskaarten

Wil je iets delen over je ervaringen met het boek of de bonussen? Ik vind het leuk om van je te horen! Stuur me gerust een berichtje.

Voornaam
E-mailadres
Bericht
0 of 350
>