Ben jij pedagogisch medewerker en

Wil je met nog meer plezier aan het werk in de kinderopvang?

Ben jij een medewerker in de kinderopvang die wil genieten van spelactiviteiten met de kinderen? Merk je dat de hoge werkdruk van tegenwoordig vaak roet in het eten gooit en dat plezier maken met collega’s erbij inschiet? Of weet je simpelweg niet waar je moet beginnen om al je taken goed uit te voeren?

Lees dan vooral verder...

Omdat werken in de kinderopvang leuk en belangrijk is, schreef ik een boek voor je

Het boek 'In 10 stappen met nog meer plezier aan het werk in de kinderopvang' geeft je de kans om daar verandering in te brengen! José deelt haar eigen ervaringen met jou door middel van verhaaltjes, heldere uitleg en leuke werkactiviteiten die je zelf kunt uitvoeren of met je team op de locatie kunt doen. In 10 stappen leer je hoe je kansen creëert om jouw werkplezier te vergroten en de werkdruk te verlagen.

Als pedagogisch medewerker heb je een belangrijke rol, want jij bent, samen met de ouders, één van de eerste volwassenen die bijdraagt aan het leven van een kind. Werk jij met nog meer plezier, dan voel je jezelf beter en heb je meer energie om ieder kind op jouw werkplek een emotioneel veilige, stabiele en fantastische start in het leven te geven.

Ontdek nu de geheimen van werkplezier in de kinderopvang en laat jezelf en de kinderen stralen!

‘Wat een leuk boek! Duidelijke uitleg, goede voorbeelden, simpele stappen en herkenbaar. Makkelijk te lezen en goed opgebouwde verhalen. Kort en helder!’

Dirceu da Silva

International Speaker - Trainer Certified Master Coach (drievoudig nationaal kampioen Public Speaking)

Over José

José van der Velden - Verhoeve wordt op 18 augustus 1964 als oudste dochter in haar gezin geboren. Door veel mensen in haar omgeving wordt zij in die tijd een ‘Joopie’ genoemd, een kind van Joop, en vanaf haar 18e heeft zij haar werk in de kinderopvang gevonden.

In de loop der jaren heeft José de meest uiteenlopende verbindingen gemaakt binnen haar werk, waardoor zij als pedagogisch medewerker een grote meerwaarde kan bieden aan organisaties, collega’s, ouders en natuurlijk vooral aan de kinderen op de groep waarin zij werkt. Ook is zij pedagogisch medewerkers gaan trainen en coachen.

"Mijn doel is om iets na te laten voor de nabestaanden, de kinderen van deze wereld. De kinderen zijn de toekomst en via hen wil ik een stukje positiviteit inbrengen voor de verbetering van het welbevinden van het kind en van onze planeet."

Waarom dit boek voor jou?
"Wij als pedagogisch medewerkers zijn een hele belangrijke schakel in het leven van jonge kinderen. In mijn eentje kan ik slechts een aantal kinderen bereiken. Samen kunnen we heel veel kinderen bereiken."

Dat je nooit te oud bent om te leren, bewijst deze topper van een dame. Zij laat precies zien, waar haar medemens van kan leren. Kinderen zijn jonge wijzen, die de juiste dingen kunnen zeggen, waar je op langere termijn iets aan hebt. Deze wijsheid wil José graag weer doorgeven, aan de jonge mensen van de toekomst.

She leads as an example for future. Jose Verhoeve you go girl, Power Lady’.

Jude van der pol

Business Consultant en Producer

Bestel het boek
'In 10 stappen met nog meer plezier aan het werk in de kinderopvang'

€ 17,50

Prijs is inclusief verzendkosten

Inclusief bonusmateriaal in de vorm van:

Bladwijzer

Verrassende oefeningen

Implementatie instructies

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er na mijn bestelling?

Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, doen we onze best om ervoor te zorgen dat je bestelde boek binnen 5 werkdagen bij jou in de brievenbus zit.

Kan ik het boek retourneren?

Ik kan het me natuurlijk niet voorstellen, maar mocht je op je beslissing willen terugkomen, dan kan dat. Je kan het boek dan binnen 14 dagen na ontvangst aan mij terugsturen, ik stort het aankoopbedrag dan aan je terug. De verzendkosten voor het retourneren, die betaal je zelf.
Stuur - voordat je het boek retourneert - even een mailtje aan info@joopiekids.nl en wacht de instructies af. Natuurlijk is het boek dan in nieuwstaat.

Ik wil meerdere boeken kopen, kan dat?

Geef je bijvoorbeeld leiding aan een kinderdagverblijf en vind je dat iedere pedagogisch medewerker dit boek zou moeten lezen? Dan is het natuurlijk leuk om het boek uit te delen aan je medewerkers. Bijvoorbeeld tijdens een teamdag. Als je meer dan 5 boeken in een keer wilt bestellen, stuur me dan een mailtje met je verzoek op info@joopiekids.nl.

Geef je ook lezingen en trainingen?

Ben je op zoek naar een interessante spreker tijdens een teamdag? Of wil je de medewerkers van een lokatie ondersteunen door een waardevolle training? Komt goed uit! Dat vind ik het leukste om te doen. Mail me je verzoek (info@joopiekids.nl), dan gaan we er samen ongetwijfeld een waardevolle bijeenkomst van maken

>